İstediğiniz Havayolu İle Uçun

www.dubaivizesi.com.tr üzerinden alınan Birleşik Arap Emirlikleri vizesi, Dubai Yabancılar ve İkamet Genel Müdürlüğü (D.N.R.D.) tarafından resmi olarak yetkilendirilmiş olan, Dubai merkezli acentamız Arabian Oryx Tourism aracılığıyla sağlanmaktadır.

Bu sebeple herhangi bir havayolu kısıtlaması olmadan, dilediğiniz havayolu ile seyahatinizi özgürce gerçekleştirebilirsiniz.

dubai-vizesi-havayolu
faturali-vize-basvurusu

Faturalı Başvuru

Ödemiş olduğunuz başvuru ücreti için tarafınıza KDV DAHİL fatura düzenlenir.

Kurumumuz E-Fatura sistemine geçiş yaptığından dolayı, tüm faturalarınız E-Fatura / E-Arşiv Fatura olarak düzenlenmekte ve tarafınıza E-Posta yoluyla gönderilmektedir.

Seyahat Amacınıza göre Vize Türleri

Birleşik Arap Emirliklerine gerçekleştireceğiniz Turistik & Ticari & ziyaret amaçlı verilen vizelerle;

Turistik Seyahat,
İş Gezisi,
Fuar Katılımı,
Akraba Ziyareti
ve diğer her türlü Sosyal faaliyet amaçlı seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Oturum & Çalışma & Eğitim amaçlı seyahatleriniz için özel olarak verilen Oturum vizesini de ihtiyacınız doğrultusunda tercih edebilirsiniz.

Cruise (Gemi) Seyahati Hakkında

seyahat-amacina-gore-dubai-vizesi

Turistik & Ticari & Ziyaret Vizeleri

Turistik, Ticari veya Ziyaret amaçlı gerçekleştireceğiniz seyahatlerinizde,

30 Günlük – Tek Girişli
30 Günlük – Çok Girişli
90 Günlük – Tek Girişli
90 Günlük – Çok Girişli

Sürelerindeki ve Giriş opsiyonlarındaki vizelere başvuru yapabilirsiniz.

Şimdi Vize Başvurusu Yap

UYARI-1

Seyahat amacı Oturum, Çalışma veya Eğitim maksatlı olmasına rağmen Turistik & Ticari & Ziyaret amaçlı verilen vizelerinden herhangi birine başvuran veya bu vizelerin herhangi biriyle ülkeye giriş yapan kişiler, hiçbir şekilde resmi Oturum işlemlerini başlatmazlar. Turistik, Ticari veya Ziyaret vizesiyle ülkeye giriş yaptığı hâlde Oturum işlemlerini başlatma girişiminde bulunan kişilerin vizeleri anında iptal edilmekte olup, bu kişiler zorla ülke dışına çıkartılır ve bir daha Birleşik Arap Emirlikleri'ne hiçbir şekilde giriş yapamazlar.

Özetle; Oturum, Çalışma veya Eğitim amacıyla seyahat edecek olan kişilerin mutlaka Oturum Vizesi'ne başvuru yapmaları gerekmektedir.

Oturum & Çalışma & Eğitim Vizeleri

Oturum, Çalışma veya Eğitim amaçlı olarak gerçekleştireceğiniz seyahatlerinizde,

6 Aylık – Çok Girişli
1 Yıllık – Çok Girişli

Sürelerindeki ve Giriş opsiyonlarındaki vizelere başvuru yapabilirsiniz. Oturum vizesine başvuru yapacak kişilerden istenen evraklarda herhangi bir farklılık bulunmamaktadır.

Şimdi Oturum’a Başvur

UYARI-2

Seyahat amacı Turistik, Ticari veya Ziyaret maksatlı olmasına rağmen Oturum & Çalışma & Eğitim amaçlı verilen vizelerinden herhangi birine başvuran veya bu vizelerin herhangi biriyle ülkeye giriş yapan kişiler, gerekli Resmi Oturum işlemlerini havalimanı girişinde derhal başlatmak zorundadırlar. Aksi hâlde; hatalı olarak başvurmuş oldukları Oturum vizeleri iptal edilmekle birlikte, bu kişiler zorla ülke dışına çıkartılır ve bir daha Birleşik Arap Emirlikleri'ne hiçbir şekilde giriş yapamazlar.
Özetle; Turistik, Ticari, Fuar veya Ziyaret amacıyla seyahat edecek olan kişilerin mutlaka Genel Amaçlı Vize'ye başvuru yapmaları gerekmektedir.
Dubai Vizesi